Ontvang 20€ korting op een Skindr-consult, u aangeboden door Eurofins PSS.

Klik op de knop "Vraag een voucher aan", vul je e-mailadres in en ontvang meteen een voucher in je mailbox. Deze voucher kan gebruikt worden voor jezelf of voor een familielid en is geldig tot en met 31/12/2023.

Huidprobleem?
Snel en betrouwbaar advies van een dermatoloog.

4,5/5 — 1.400+ beoordelingen
Upload foto's en beschrijf je probleem. De dermatoloog bekijkt je huidaandoening en stuurt je gemiddeld binnen 48 uur een diagnose met behandelplan en voorschrift. 
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog & Mede-oprichter Skindr
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog & Mede-oprichter Skindr

Hoe het werkt

Je dermatoloog binnen handbereik.
01

Vraag je persoonlijke voucher code aan

  • Klik op de knop en geef je Eurofins e-mailadres in.
  • Je ontvangt een persoonlijke voucher code die je recht geeft op €20 korting op een Skindr-consult in je Eurofins-inbox.
ℹ️ Om een consult te starten heb je geen Eurofins-emailadres nodig. De inhoud van je consult is strikt geheim. Alle communicatie blijft volledig tussen jou en de dermatoloog en zal uiteraard niet gedeeld worden met je werkgever.
02

Maak een Skindr-account aan en beschrijf je huidprobleem

  • Start een Skindr-consult via onderstaande knop. Maak een account aan met een e-mailadres naar keuze.
  • Stuur een detail- en overzichtsfoto en beschrijving van je huidprobleem door naar de dermatoloog.
  • Vul bij de betaling je persoonlijke voucher code in.
03

Ontvang advies met behandelplan en voorschrift

  • De dermatoloog bekijkt je foto's, analyseert je huidprobleem en stuurt je gemiddeld binnen 48u een antwoord.
  • Je voorschrift is meteen beschikbaar op je elektronische identiteitskaart (BE) of je recept ligt klaar bij je apotheek (NL)

De beste behandeling voor je acne.

je acne.

je eczeem.

je psoriasis.

je haaruitval.

je zweetprobleem.

je SOA.

je huidprobleem.

Onmiddellijk in contact met een dermatoloog

Wacht géén maanden lang op een afspraak. Je ontvangt gemiddeld binnen de 48 uur een diagnose met behandelplan en voorschrift.

Meer dan 10.000 tevreden patiënten

We hielpen al meer dan 10.000 patiënten om snel, de beste behandeling te ontvangen voor hun specifieke huidaandoening.

Veilig en vertrouwelijk consult

Al je gegevens (en dus ook je foto's) worden vertrouwelijk behandeld en zijn beschermd in overeenstemming met de GDPR-wetgeving.

Onze patiënten aan het woord.

Aanrader

Zeer snelle reactie en goede opvolging zonder maandenlange wachttijden. Zeer fijne ervaring en ik kan het iedereen aanraden.
Geholpen in 30 uur

Prima hulp mét opvolgadvies

“We gebruikten Skindr toen we snel hulp nodig hadden en nergens een dermatoloog vonden die ons binnen het half jaar kon zien. We kregen een snelle reactie, een grondige uitleg en de voorschriften stonden telkens netjes op onze identiteitskaart. We werden prima geholpen en kregen bovendien nog opvolgadvies. Een absolute aanrader!”
Geholpen in 23 uur

Geen uitstel, meteen geholpen

"Ik leerde Skindr kennen tijdens het het scrollen op Instagram. Als mama met jonge kindjes zorgen lange wachttijden bij dermatologen snel voor uitstel, waardoor het probleem van mijn zoontje alleen maar verergerde. Skindr is een verademing, een paar uur later wisten we al wat we moesten doen en kon ik nog extra vragen stellen. Super! Ik raad het zeker aan!"
Geholpen in 11 uur

Perfect geholpen

Heel goed en snel geholpen door een fantastische dokter die de juiste kennis heeft en het geduld om je te helpen. Super tevreden.
Geholpen in 18 uur

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring! Op zondagochtend consultatie gestart, ‘s avonds al antwoord én voorschrift op de identiteitskaart. Geen gedoe en geen wekenlange wachttijden.
Geholpen in 28 uur

Gerustgesteld door een échte arts

Aanrader als je je zorgen maakt over een moedervlek en vier maand op een consult moet wachten en nu na een dag professioneel antwoord krijgt.
Geholpen in 16 uur

Ons eerste klas medisch team staat voor je klaar.

Ons medisch team bestaat uit ervaren gecertificeerde dermatologen voor wie de patiënt altijd centraal staat. Onze dermatologen nemen de tijd om uitgebreid naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren. Geen gehaaste consulten, wel snel advies en professionele begeleiding.
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog & Mede-oprichter Skindr

Huidprobleem?

Ontvang advies van een gecertificeerd dermatoloog.
Ontvang professioneel en betrouwbaar advies van gecertificeerde dermatologen
Vermijd weken- of maandenlang wachten op een afspraak bij een dermatoloog
Wij behandelen uw gegevens volledig in lijn met de
privacy-regelgeving
Hoe werkt het? (25sec)

Ontdek hoe het werkt

Ontvang advies van een gecertificeerd dermatoloog.
 

Veelgestelde vragen

Hoe gekwalificeerd zijn de Skindr dermatologen?

De dermatologen die bij Skindr zijn aangesloten zijn gediplomeerde en gecertificeerde  dermatologen die meestal zelf een praktijk hebben of in een ziekenhuis werken.

Wat als er medicatie nodig is? Hoe ontvang ik mijn voorschrift?

Als je medicatie nodig hebt, zal de Skindr-dermatoloog deze voorschrijven en komt deze op je identiteitskaart te staan. Als je in het buitenland bent en een voorschrift in pdf-vorm nodig hebt, dan kan je dit vragen aan je dermatoloog tijdens de consultatie.

Wat betekent gemiddelde wachttijd?

De wachttijden in dermatologie lopen op tot enkele maanden. Skindr wil hier actief iets aan doen door de communicatie met je dermatoloog te optimaliseren. De dermatologen die bij Skindr aangesloten zijn trachten je consultatie zo snel mogelijk te beantwoorden. Afhankelijk van het door u gekozen type consult garanderen wij een antwoord binnen ofwel 5 werkdagen (kostprijs bedraagt €39), 48u (excl. weekends, kostprijs bedraagt €59) of 24u (incl. weekends, kostprijs bedraagt €99)

Hoe kan ik een consultatie voor mijn kind doen?

Om Skindr te gebruiken moet je minstens 18 jaar zijn. Als ouder kan je wel voor je minderjarig kind een consultatie vragen. Het werkt als volgt:

1) Je zal gevraagd worden om foto's op te laden en een beschrijving te geven van de huidaandoening van je kind.

2) Daarna kan je aanvinken voor wie de consultatie bedoeld is. Je kan de gegevens van je kind invoeren.

3) Ten slotte vul je je eigen contactgegevens in.

Jij zal als ouder de communicatie met de arts doen. Dit kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere familieleden of personen waarvoor je optreedt.

Hoeveel kost een consultatie via Skindr?

Een consultatie met een dermatoloog start je via Skindr vanaf €39. De arts bekijkt je informatie en foto's en stuurt je een advies en eventueel een voorschrift voor de benodigde medicatie. Je kan extra vragen stellen aan je dermatoloog via chat.

Is er terugbetaling voor een consultatie via Skindr?

Er is geen terugbetaling voor een consultatie via Skindr. Voor een consultatie bij de dermatoloog in de praktijk betaal je in België tussen €50 en €90. Daar krijg je in België €26 van terug via de mutualiteit. Een Skindr-consult start je vanaf €39. De gemiddelde wachttijd voor een consultatie in de praktijk bedraagt in België 4 maand, maar 6 maand of meer is geen uitzondering. Bij Skindr krijg je gemiddeld binnen de 48 uur antwoord en hoef je je niet te verplaatsen.

Ontvang dankzij EUROFINS PSS Belgium/Netherlands €20 korting op een consult bij Skindr