Snel en betrouwbaar advies van een échte dermatoloog.

4,5/5 — 1.400+ beoordelingen
Hoe het werkt (26 sec)
Hoe werkt het? (25sec)
Hoe het werkt (26 sec)
Gemiddeld antwoord binnen 48u • 24/7 beschikbaar
In samenwerking met

De beste behandeling voor je acne.

je acne.

je eczeem.

je psoriasis.

je haaruitval.

je zweetprobleem.

je SOA.

je huidprobleem.

Géén wachtlijst, direct behandeling

Géén maandenlange wachtlijst voor een afspraak. Je ontvangt gemiddeld binnen 48 uur een diagnose met behandelplan en recept.

Meer dan 10.000 tevreden patiënten

We hebben al meer dan 10.000 patiënten geholpen om snel de beste behandeling te ontvangen voor hun huidprobleem.

Veilig en vertrouwelijk consult

Wij zijn gecertificeerde Belgische en Nederlandse dermatologen. Al je gegevens (en dus ook je foto's) worden vertrouwelijk behandeld.

Onze patiënten aan het woord.

Geen uitstel, meteen geholpen

"Ik leerde Skindr kennen tijdens het scrollen op Instagram. Als mama met jonge kindjes zorgen lange wachtlijsten bij dermatologen voor vertraging, waardoor het probleem van mijn zoontje alleen maar verergerde. Skindr is een verademing, een paar uur later wisten we al wat we moesten doen en kon ik nog extra vragen stellen. Super! Ik raad het zeker aan!"
Geholpen in 11 uur

Aanrader

"Zeer snelle reactie en goede begeleiding zonder maandenlang te hoeven wachten. Zeer fijne ervaring en ik kan het iedereen aanraden."
Geholpen in 30 uur

Prima hulp mét begeleiding

“We gebruikten Skindr toen we snel hulp nodig hadden en nergens een dermatoloog vonden die ons binnen een half jaar kon zien. We kregen een snelle reactie, een grondige uitleg en het recept was meteen ontvangen door de apotheek. We werden prima geholpen en werden goed begeleid. Een absolute aanrader!”
Geholpen in 23 uur

Perfect geholpen

Heel goed en snel geholpen door een fantastische dokter die de juiste kennis en geduld heeft om je te helpen. Super tevreden.
Geholpen in 18 uur

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring! Op zondagochtend consult gestart, ‘s avonds al antwoord mét recept. Geen gedoe en geen wekenlange wachtlijsten.
Geholpen in 28 uur

Gerustgesteld door een échte arts

Aanrader als je je zorgen maakt over een moedervlek en vier maanden op een consult moet wachten en nu na een dag professioneel antwoord krijgt.
Geholpen in 16 uur

Hoe werkt het?

01

Upload foto's en beschrijf je huidprobleem

  • Beschrijf je huidprobleem aan de hand van een korte vragenlijst
  • Stuur een detail- en overzichtsfoto van je huidprobleem door naar de dermatoloog
  • Je betaalt via de door jou gekozen betaalmethode veilig en snel online (de prijs per consult bedraagt €39)
  • Je foto's en gegevens worden uiteraard veilig en vertrouwelijk behandeld
02

De dermatoloog onderzoekt je probleem

  • Aan de hand van je beschrijving en je foto's stelt de dermatoloog een diagnose
  • De dermatoloog stelt je daarna een gepersonaliseerd behandelplan voor inclusief recept voor medicatie
  • Je kan binnen 48 uur antwoord verwachten van de dermatoloog
03

Ontvang advies met behandelplan en recept voor medicatie

  • Je recept ligt direct voor je klaar bij je apotheek
  • Je krijgt voldoende tijd om eventuele vragen via de chat te stellen aan je dermatoloog

Onze medisch specialisten staan voor je klaar.

Ons medisch team bestaat uit ervaren gecertificeerde dermatologen voor wie de patiënt altijd centraal staat. Onze dermatologen nemen de tijd om uitgebreid naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren. Geen gehaaste consulten, wel snel advies en professionele begeleiding.
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog & Mede-oprichter Skindr

Veelgestelde vragen

Hoe gekwalificeerd zijn de Skindr dermatologen?

De dermatologen die bij Skindr zijn aangesloten zijn gediplomeerde en gecertificeerde  dermatologen die meestal zelf een praktijk hebben of in een ziekenhuis werken.

Wat als er medicatie nodig is? Hoe ontvang ik mijn voorschrift?

Als de voorgestelde behandeling het gebruik van medicatie vereist, zal het voorschrift voor Belgische patiënten onmiddellijk beschikbaar zijn op de elektronische identiteitskaart. Voor Nederlandse patiënten zal het recept beschikbaar zijn bij de door jouw gekozen apotheek. Wanneer je in het buitenland bent, meld je dit aan de dermatoloog tijdens de consultatie en ontvang je een voorschrift in PDF formaat dat je in een buitenlandse apotheek kan gebruiken.

Wat betekent gemiddelde wachttijd?

De wachttijden in dermatologie lopen op tot enkele maanden. Skindr wil hier actief iets aan doen door de communicatie met je dermatoloog te optimaliseren. De dermatologen die bij Skindr aangesloten zijn trachten je consultatie zo snel mogelijk te beantwoorden. Afhankelijk van het door u gekozen type consult garanderen wij een antwoord binnen ofwel 5 werkdagen (kostprijs bedraagt €39), 48u (excl. weekends, kostprijs bedraagt €59) of 24u (incl. weekends, kostprijs bedraagt €99)

Hoe kan ik een consultatie voor mijn kind doen?

Om Skindr te gebruiken moet je minstens 18 jaar zijn. Als ouder kan je wel voor je minderjarig kind een consultatie vragen. Het werkt als volgt:

1) Je zal gevraagd worden om foto's op te laden en een beschrijving te geven van de huidaandoening
2) Daarna kan je aanvinken voor wie je de consultatie start
3) Dan kan je de gegevens van je kind invoeren
4) En ten slotte vul je je eigen contactgegevens in

Jij zal als ouder de communicatie met de arts doen. Dit kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere familieleden of personen waarvoor je optreedt.

Hoeveel kost een consultatie via Skindr?

Een consultatie met een dermatoloog start je via Skindr vanaf €39. De arts bekijkt je informatie en foto's en stuurt je een advies en eventueel een voorschrift voor de benodigde medicatie. Je kan extra vragen stellen aan je dermatoloog via chat.

Is er terugbetaling voor een consultatie via Skindr?

Er is geen terugbetaling voor een consultatie via Skindr. Voor een consultatie bij de dermatoloog in de praktijk betaal je in België tussen €50 en €90. Daar krijg je in België €26 van terug via de mutualiteit. Een Skindr-consult start je vanaf €39. De gemiddelde wachttijd voor een consultatie in de praktijk bedraagt in België 4 maand, maar 6 maand of meer is geen uitzondering. Bij Skindr krijg je gemiddeld binnen de 48 uur antwoord en hoef je je niet te verplaatsen.

Klaar om je consult te starten?

Start je consult