Skindr voor Dermatologen

Join the Skindr Revolution

Waarom kiezen voor Skindr?

Skindr laat dermatologen toe om patiënten gemakkelijk online te behandelen en op te volgen. Doordat het geen live video call is, verloopt een consultatie via Skindr heel efficiënt en kan je zelf bepalen waar en wanneer je deze behandelt. Skindr zorgt ervoor dat je praktijk beter georganiseerd is en dat je zelf meer tijd kan vrij maken.
In bovenstaande video vertellen enkele dermatologen waarom ze tevreden zijn met Skindr naast hun gewone consultaties in de praktijk.

Wat zijn de voordelen?

Win tijd

Patiënten doorlopen de intake en laden foto’s zelf op op waardoor je hier geen tijd mee verliest. Daarnaast kan je gebruik maken van tools om de communicatie efficiënter te laten verlopen.

Efficiënte triage

Wanneer patiënten met een dringende vraag zitten, kan je op basis van anamnese en foto’s een betere inschatting maken wanneer iets spoedeisend is of niet. De patiënt kan veelal gerust gesteld worden en hoeft niet onmiddellijk gezien te worden.

Waar en wanneer

Skindr is een beveiligd communicatieplatform maar vereist geen "live" gesprek. Patiënten sturen foto's wanneer zij dat willen en jij geeft advies wanneer het jou het beste uitkomt.

Tevreden patiënten

Patiënten ervaren consultaties via Skindr heel goed omwille van de relatief snelle hulp in vergelijking met de lange wachttijden die zich voordoen bij de meeste dermatologen. Patiënten zijn heel dankbaar wanneer ze gerustgesteld zijn of geholpen kunnen worden.

Hoe werkt Skindr precies?

01

De patiënt doorloopt de intake en laadt foto’s op

De patiënt kiest een dermatoloog beschrijft het huid probleem aan de hand van enkele vragen. Daarna laadt de patiënt enkele foto’s op en betaalt hij of zij de consultatie.
02

Ontvang en bekijk de consultaties in de artsenomgeving

Behandel de consultaties die nieuw zijn binnengekomen of nog open staan, analyseer de foto’s en vorm een diagnose.
03

Verstuur diagnose en behandelplan

Communiceer met de patiënt en stel eventueel bijkomende vragen. Door middel van templates kan je heel gemakkelijk en snel advies geven.

Wat dermatologen vinden van Skindr

“Skindr laat me toe om mijn patiënten sneller te helpen en mijn praktijk beter te organiseren. Patiënten hoeven zich zo voor follow-ups ook niet meer te verplaatsen.”
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog
“Skindr is een heel gebruiksvriendelijke oplossing die me toe laat om patiënten, onafhankelijk van hun en mijn locatie, te helpen.”
Dr. Isabelle Rooms
Dermatoloog
“Ik krijg enorm veel positieve commentaar van mijn patiënten. Skindr verlaagt ook aanzienlijk de druk op mijn agenda.”
Dr. Jorg Heuvels
Dermatoloog

Volledig in lijn met de GDPR-wetgeving

De gegevens van uw patiënten worden in lijn met de GDPR-wetgeving opgeslagen. Zo kunt u zich volledig richten op het helpen van uw patiënten.

Join the
Skindr Revolution