Vaste prijs €39 | Kwaliteitsgarantie

Dermatoloog binnen 48u.

  • Ervaren Belgische dermatologen 🇧🇪
  • Betrouwbaar advies met behandelplan en voorschrift
  • Snelle afspraak indien nodig
4,3/5 - 421 beoordelingen
4,3/5 - 421 beoordelingen

Je zag ons in

Advies ontvangen van een dermatoloog was nog nooit zó snel en gemakkelijk.

01

Laad foto’s op en beschrijf je bezorgdheid

Neem foto's, beschrijf je bezorgdheid en betaal online.
02

Je dermatoloog onderzoekt het probleem

Jouw gecertificeerde dermatoloog bekijkt het probleem en stelt een behandelplan op.
03

Ontvang diagnose
en behandelplan

Je ontvangt snel een diagnose en behandelplan. Indien nodig wordt een afspraak in de praktijk geboekt.

Onze patiënten aan het woord.

Heel snel en professioneel !

Mijn dochtertje had puistjes op haar billetjes. Ik kreeg meteen een goed advies van een professionele dermatoloog zonder gedoe. Top!
A. D. uit Gent
Geholpen in 23 uur

Gerustgesteld door een échte arts

Aanrader als je je zorgen maakt over een moedervlek en vier maand op een consult moet wachten en nu na een dag professioneel antwoord krijgt.
V. R. uit Brugge
Geholpen in 16 uur

Perfect geholpen

Heel goed en snel geholpen door een fantastische dokter die de juiste kennis heeft en het geduld om je te helpen. Super tevreden.
T. O. uit Waregem
Geholpen in 18 uur

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring! Op zondagochtend consultatie gestart, ‘s avonds al antwoord én voorschrift op de identiteitskaart. Geen gedoe en geen wekenlange wachttijden.
E. D. uit Leuven
Geholpen in 28 uur

Aanrader

Zeer snelle reactie en goede opvolging zonder maandenlange wachttijden. Zeer fijne ervaring en ik kan het iedereen aanraden.
J. C. uit Antwerpen
Geholpen in 30 uur

Huidprobleem?

Ontvang advies van een gecertificeerd dermatoloog.
Ontvang professioneel en betrouwbaar advies van gecertificeerde dermatologen
Vermijd weken- of maandenlang wachten op een afspraak bij een dermatoloog
Wij behandelen uw gegevens volledig in lijn met de
privacy-regelgeving

Skindr dermatologen
aan het woord

“Skindr laat me toe om mijn patiënten sneller te helpen en mijn praktijk beter te organiseren. Patiënten hoeven zich zo voor follow-ups ook niet meer te verplaatsen.”
Dr. Annelies Avermaete
Dermatoloog
“Skindr is een heel gebruiksvriendelijke oplossing die me toe laat om patiënten, onafhankelijk van hun en mijn locatie, te helpen.”
Dr. Isabelle Rooms
Dermatoloog
“Ik krijg enorm veel positieve commentaar van mijn patiënten. Skindr verlaagt ook aanzienlijk de druk op mijn agenda.”
Dr. Jorg Heuvels
Dermatoloog

Veelgestelde vragen

Hoe gekwalificeerd zijn de Skindr dermatologen?

De dermatologen die bij Skindr zijn aangesloten zijn gediplomeerde en gecertificeerde  dermatologen die meestal zelf een praktijk hebben of in een ziekenhuis werken.

Wat als er medicatie nodig is? Hoe ontvang ik mijn voorschrift?

Als de voorgestelde behandeling het gebruik van medicatie vereist, zal het voorschrift voor Belgische patiënten onmiddellijk beschikbaar zijn op de elektronische identiteitskaart. Voor Nederlandse patiënten zal het recept beschikbaar zijn bij de door u gekozen apotheek.  Wanneer u in het buitenland bent, meldt u dit aan de dermatoloog tijdens de consultatie en ontvangt u een voorschrift in PDF formaat dat u in een buitenlandse apotheek kan gebruiken.

Wat betekent gemiddelde wachttijd?

De wachttijden in dermatologie lopen op tot enkele maanden. Skindr wil hier actief iets aan doen door de communicatie met uw dermatoloog te optimaliseren. De dermatologen die bij Skindr aangesloten zijn trachten uw consultatie zo snel mogelijk te beantwoorden. Op het profiel van elke arts ziet u de gemiddelde responstijd van elke arts afzonderlijk. Dit helpt u een idee geven van de reactietijd van uw dermatoloog. Dit is nog steeds een gemiddelde, dus er wordt niet van de arts verwacht binnen deze tijd te antwoorden. Onze dermatologen werken op verschillende uren en dit wordt aangeduid op het profiel van de dermatoloog. Meestal vallen weekend en nacht buiten de werkuren en gaat ook een dermatoloog soms op vakantie.

Hoe kan ik een consultatie voor mijn kind doen?

Om Skindr te gebruiken moet je minstens 18 jaar zijn. Als ouder kan je wel voor je minderjarig kind een consultatie vragen. Je zal eerst de gegevens van je kind moeten invoeren en nadien ook je eigen gegevens. Je zal als ouder de communicatie met de arts doen. Dit kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere familieleden of personen waarvoor je optreedt.

Hoeveel kost een consultatie via Skindr?

Een consultatie met een dermatoloog kost via Skindr €39. De arts bekijkt je informatie en foto's en stuurt je een advies en eventueel een voorschrift/recept voor de benodigde medicatie.

Is er terugbetaling voor een consultatie via Skindr?

Er is geen  terugbetaling voor een consultatie via Skindr. Voor een consultatie bij de dermatoloog in de praktijk betaal je in België tussen €50 en €90. De meeste dermatologen vragen €55 voor een consultatie in de praktijk. Daar krijg je €21 van terug via de mutualiteit. Je betaalt via Skindr in de meeste gevallen ongeveer hetzelfde. De gemiddelde wachttijd voor een consultatie in de praktijk bedraagt in België 4 maand, maar 6 maand of meer is geen uitzondering. Bij Skindr krijg je gemiddeld binnen de 48u antwoord en hoef je je niet te verplaatsen.

Klaar om je consultatie te starten?

Consultatie Starten