Veelgestelde Vragen

Zullen mijn foto's confidentieel behandeld worden?

Ja. Als deel van uw medisch dossier en in lijn met de GDPR-wetgeving worden foto's  opgeslagen op beveiligde servers in een gecontroleerde omgeving. Onze strenge veiligheids- en privacy standaarden zorgen voor de absolute bescherming van uw persoonlijke informatie. Uw patiëntendossier zal dan ook niet doorgestuurd worden naar iemand die daar geen bevoegdheid voor heeft. Gelieve onze terms & conditions en privacy policy te consulteren indien u meer informatie wenst.

Wat als er medicatie nodig is? Hoe ontvang ik mijn voorschrift?

Als de voorgestelde behandeling het gebruik van medicatie vereist, zal het voorschrift voor Belgische patiënten onmiddellijk beschikbaar zijn op de elektronische identiteitskaart. Voor Nederlandse patiënten zal het recept beschikbaar zijn bij de door jouw gekozen apotheek. Wanneer je in het buitenland bent, meld je dit aan de dermatoloog tijdens de consultatie en ontvang je een voorschrift in PDF formaat dat je in een buitenlandse apotheek kan gebruiken.

Wat als ik een biopsie nodig heb of er een ernstig huidprobleem vastgesteld wordt?

Mocht de dermatoloog een potentieel ernstig probleem ontdekken, zoals huidkanker, zal je geadviseerd worden om op korte termijn een afspraak te maken in de praktijk voor een eventuele biopsie of verdere onderzoeken.

Hoe gekwalificeerd zijn de Skindr dermatologen?

De dermatologen die bij Skindr zijn aangesloten zijn gediplomeerde en gecertificeerde  dermatologen die meestal zelf een praktijk hebben of in een ziekenhuis werken.

Is Skindr ook beschikbaar tijdens het weekend?

Skindr is permanent beschikbaar. Je kan de omschrijving van jouw probleem en foto's doorsturen, op eender welk tijdstip. Elke dermatoloog geeft zo snel mogelijk een advies maar ook zij verdienen soms een rustpauze in het weekend.

Hulp van een dermatoloog binnen 48u.

Behandeling Starten