Veelgestelde Vragen

Kan ik een consultatie starten voor een probleem met zweten?

Zweten is een huidprobleem dat tot irritaties en zorgen kan leiden. Onze onze dermatologen kunnen je hier dus ook zeker mee helpen. Aangezien zweten wat moeilijker zichtbaar is op foto’s, vragen we je wel graag om zoveel mogelijk info mee te geven in de beschrijving. Op die manier kunnen onze dermatologen een specifiek advies opstellen dat bepaald is voor de correcte behandeling. Je kan van de foto's ook gebruik maken om eerder ingenomen medicatie voor deze aandoening toe te lichten.

Kan ik Skindr gebruiken voor bezorgdheden omtrent haar?

Voor een goede gezondheid van je haar is je hoofdhuid cruciaal. Als je een probleem hebt met je haar, dan kan je dus ook bij onze dermatologen terecht. Zij zullen zich focussen op het herstellen van je hoofdhuid om zo ook je haar te beter te kunnen verzorgen.

Kan ik Skindr gebruiken voor elk huidziekte?

Skindr is er voor al jouw bekommernissen omtrent je huid. Je kan dus met elke huidaandoening bij ons terecht, ook als je er zelf onzeker over bent of als je zelf nog twijfelt of je wel een consultatie nodig hebt. Onze dermatologen staan voor je klaar.

Kan ik Skindr op vakantie gebruiken?

Skindr kan je  ook op vakantie gebruiken. Je dermatoloog kan voorschriften maken die ook in buitenlandse apotheken geldig zijn. Meld dit aan je dermatoloog zodat deze een voorschrift of recept in pdf formaat bezorgt.

Wanneer zou ik van Skindr gebruik kunnen maken?

Heb je een huiduitslag die u zorgen baart? Wil je geen weken wachten om bij een dermatoloog terecht te kunnen? Kan je moeilijk vrijaf krijgen op je werk of op school? Zie je ertegenop om parkeerplaats te zoeken en in de wachtzaal te gaan zitten? Of wil je gewoon een second opinion? Dankzij Skindr krijg je binnen enkele dagen een duidelijke diagnose, voorstel tot behandeling en (indien nodig) een voorschrift voor medicatie.

Hoe lang duurt het om antwoord te krijgen van een Skindr dermatoloog?

De dermatologen op Skindr behandelen hun eigen consultaties op de momenten die zij zelf ingepland hebben. Bij elke arts kan je zien wat de gemiddelde reactietijd is. Op deze manier krijg je een indicatie van hoelang het ongeveer duurt om een antwoord te krijgen.

Hulp van een dermatoloog binnen 48u.

Behandeling Starten